Bamasa Ascensors, S.L. disposa d’una variada gama de productes per cobrir totes les seves necessitats, ja sigui per a un petit comerç o una gran indústria, des de petites carregues fins a grans carregues.

Munta plats i plataformes que poden ser fabricats amb materials especials com l’acer inoxidables AISI-316 per alimentació, amb estructures galvanitzades, amb alt grau d’estanquitat, etc..

PLATAFORMA ELEVADORA ESPECIAL DE CÀRREGA model DHD 1500-10000 Kg

La plataforma elevadora hidràulica, està concebuda per a càrregues d’un mínim de 1500Kg fins un màxim normalitzat de 10000Kg.

El model DHD ve definit per tenir dues columnes de sustentació i guiat de cilindre i carro tractor de plataforma, essent aquesta fixada als carros tractors. Aquesta solució permet optar per grans càrregues i superfícies de plataforma, de manera segura i eficaç, mantenint dos accessos. Això facilita la distribució de grans volums.

El cilindre com a element de seguretat, instal·la vàlvula paracaigudes, per bloqueig en cas de trencament de la conducció hidràulica. Amb excés de càrrega actua automàticament una vàlvula de seguretat.


També instal·lem munta cotxes amb o sense cabina, usuaris o no a bord, amb diferent possibilitats de portes exteriors segons el producte, seccionals, enrotllables, etc.

Sempre adaptant-se a les possibilitats de mides possibles per a la seva instal·lació.

MUNTACOTXES AMB PERSONES A BORD

La plataforma muntacotxes amb persones a bord model DHC és la millor solució pel trasllat vertical de vehicles amb els seus passatgers.

Una de les característiques destacades d’aquest producte és el fet que totes les seves peces van cargolades, aconseguint així un mètode fàcil de transport i instal·lació.

Té un gran comfort de desplaçament i s’adapta al mínim espai, permetent axí tant un ús públic com privat.

 

 

PLATAFORMA ELEVADORA FABRICADA CONFORME A LES DISPOSICIONS DE LA DIRECTIVA DE MÀQUINES 98/37-CE I DIRECTIVA 2006/42-CE