Skip to main content
EMPRESA

A Bamasa Ascensors SL som una empresa dedicada a la venda, instal·lació i manteniment de tot tipus d’aparells elevadors.

Treballem amb tot tipus d’instal·lacions

Treballem amb tot tipus d’instal·lacions, tant en espais reduits com en grans espais amb aparells de gran càrrega. Instal·lem ascensors en obra nova i fem rehabilitacions d’edificis, reparem i reformem aparells antics de qualsevol model i marca del mercat. També instal·lem plataformes salva-escales, muntacàrregues industrials, muntaplats, muntacotxes i elevadors unifamiliars, i ens encarreguem del seu manteniment.

Instal·lem ascensors en obra nova i fem rehabilitacions d’edificis, reparem i reformem aparells antics de qualsevol model i marca del mercat. També instal·lem plataformes salva-escales, muntacàrregues industrials, muntaplats, muntacotxes i elevadors unifamiliars, i ens encarreguem del seu manteniment.

Equip de professionals

Disposem d’un gran equip de professionals altament qualificat per atendre i oferir servei d’averies i rescat en el menor temps possible les 24 hores del dia, els dies laborables. Resolem qualsevol dubte o incidència de forma àgil i totalment personalitzada per a cada un dels nostres clients.

24h

Dies laborables

Formem part del Gremi Empresarial d’Ascensors de Catalunya (GEDAC), que ens permet gaudir d’un seguit de beneficis i avantatges en quan a gestió i assessorament amb els nostres clients, així com l’accés a noves tecnologies.

Formem part del Grup Català d'Elevació, que ens aporta una millora continua en la prestació de serveis d’elevació i mesures de seguretat, compartició d’informació entre empreses del sector, i l’oportunitat de gaudir de formacions específiques. Formar-ne part ens permet estar actualitzats de totes les novetats del mercat, així com tècniques innovadores, per poder oferir un millor servei als nostres clients.