Skip to main content

Serveis

SERVEI

Manteniment

A Bamasa Ascensors, S.L. realitzem un servei de manteniment de qualitat per a tot tipus d’elevadors i ascensors per a particulars, comunitats, administració, indústries, etc. per prolongar la seva vida útil i garantir la seguretat de les persones.

Treballem amb tots els models i marques del mercat, tipus d’edifici, tecnologia i capacitat de càrrega, oferint sempre la millor solució i el millor pla de manteniment que millor s’adapti a les necessitats de cada client.

Professionalitat

Experiència

Seguretat

Eficiència

Durant les tasques de revisió realitzem un manteniment preventiu i corrector amb la finalitat de prolongat la seva vida útil i garantir la seguretat de les perones que el fan servir, complint en tot moment amb la normativa vigent requerida per el departament d’Indústria de la Generalitat de la Catalunya.

SERVEI

Elevadors en vivendes particulars

A Bamasa Ascensors oferim servei d’instal·lació i manteniment d’elevadors per a ús particular, així com per a persones amb mobilitat reduïda. Un producte que s’adapta a cada necessitat amb un cost d’instal·lació assequible, baix consum de funcionament, un manteniment econòmic i que ofereix les mateixes seguretats que un ascensor.

L’elevador es dissenya i fabrica segons les preferències estètiques del client i las necessitats d’espai que es disposa. Podem fer instal·lacions tant a l’interior de la vivenda com en exteriors, ja sigui amb un tancament d’obra o amb una estructura autoportant especialment dissenyada per elevadors.

Demana pressupost
SERVEI

Reparacions

Realitzem reparacions o reformes totals o parcials per poder garantitzar la màxima seguretat i fiabilitat de l’aparell en tot moment. Per això estudiem cada cas en particular per trobar la solució més adequada en cada situació.

Modernitzacions

Tot i que els aparells tenen una llarga durada de vida, després d’un cert període de temps és necessari fer-ne una modernització, amb l’objectiu d’adaptar-los als nous dissenys, funcionalitats i normatives del moment.

El nostre equip de professionals oferim un ampli ventall d’opcions i millores, tant estètiques com tècniques, per tal de transformar els antics ascesors en uns de totalment moderns, optimitzant-ne el seu funcionament, i evitant així reparacions innecessàries.

ASCENSORS

Obra nova

A Bamasa Ascensors ens adaptem a tot tipus de situacions, plànols i espais disponibles a l’hora de la fabricació i instal·lació d’ascensors d’obra nova. Dissenyem solucions a mida que permeten aprofitar al màxim l’espai, a la vegada que també podem fer la instal•lació d’ascensors estàndards, complint el codi d’edificació i d’accessibilitat

Plataformes industrials

Disposem d’elevadors industrials de diferents tamanys i per a diferents funcionalitats:

- Minielevadors per a petites càrregues amb funcionament electromecànic i adaptació a espais molt reduïts. Càrrega efectiva de 5 a 100Kg i dimensions de cabina personalitzables. Amb un control de maniobra universal i un recorregut il·limitat. El minielevador té la velocitat progressiva a l’arrencada i la parada i té un fàcil accés mitjançant la porta guillotina.

- Plataformes elevadores hidràuliques de càrrega, poden ser fabricades adaptant-se a les necessitats tant de recorregut com de superfície. Disposa de paracaigudes hidràulic i temporitzador de seguretat de final de recorregut.

Munta cotxes

Instal·lem una gran varietat de models de munta cotxes per cobrir totes les necessitats del client, des de petits comerços o grans industries, amb petites o grans càrregues.
Munta plats i plataformes que poden ser fabricades amb materials especials com l’acer inoxidables AISI-316 per alimentació, amb estructures galvanitzades, amb alt grau d’estanquitat, etc. També instal•lem munta cotxes amb o sense cabina, amb o sense usuaris a bord, amb diferent possibilitats de portes exteriors segons el producte, seccionals, enrotllables, etc. Ens adaptem a les possibilitats que oferix l’espai i garantitzem les mesures de seguretat més avançades per a la millor experiència d’usabilitat.